Sprongen in de tijd

Het jongste kind van beeldblogger Kit Le Large is nu twintig, de oudste negenentwintig, en van alles daar tussenin. Ze leven in een tijd van studie, uitgaan, eerste baan, vervolgopleiding, eigen bedrijf, eerste koophuis, mijn eerste kleinkind is zelfs onderweg! En ze ontdekken dat alles samen met hun vriendinnen. Stukjes daarvan maken wij hier thuis mee. Op sommige dagen is het mij niet helemaal duidelijk wie er uiteindelijk allemaal thuis zijn komen slapen. Maar één blik op de rij schoenen in de gang en ik ben weer helemaal op de hoogte. Want dit is de plek waar ze hun schoenen uitgooien als ze het huis binnenstormen, sluipen of waaien. Deze ochtend doe ik de schoeneninspectie met mijn kleine nichtje Saar. Zij is nu achttien maanden oud, logeert een paar dagen bij ons, en heeft net haar eerste paar schoenen gekregen. Trots zet ze alle schoenen netjes op een rijtje en die van haar ernaast. En ik kijk er met een warm hart naar en realiseer me hoe lang ik al leef met de schoenen van mijn kinderen, en hun levens naast en in dat van mij....

Meer blogs van Kit Le Large bekijken?

 

 

Kit Le Large schildert en illustreert, ze maakt onder andere de illustraties voor de rubriek De Spreuk in Antroposofie Magazine.