Het hele Jaar Feesten met Daan Rot

familie-rotDaan Rot maakte samen met Lisa Wade een prachtig boek over de jaarfeesten. Het boek is net uit! Wij waren wel benieuwd naar deze enthousiaste vrouw met haar drukke gezin en namen een kijkje bij haar thuis. Je vindt het resultaat in het decembernummer van Antroposofie Magazine.

Daan is blogger, schrijfster, fotograaf én de vrouw van muzikant Jan Rot. Bovendien is ze moeder van vier kinderen: Elvis (14), Rover (11), Wolf (8) en Maantje Piet (5).

Voor Daan is antroposofie iets praktisch. Net als zovelen onder ons kwam ze ermee in aanraking toen ze een school voor haar kinderen zocht. Het werd de vrijeschool. Ze koos ervoor 'thuismoeder' te zijn, maar ging bepaald niet stilzitten. Ze werd moderator bij het online forum Antroposofie en het Kind en begon met bloggen. Haar blog ‘MaandagDaandag’ heeft inmiddels vele volgers.

53-binnenkijken-cover-het-hele-jaarfeestenHaar activiteiten hebben ondertussen ook geleid tot het boek ‘Het hele jaarfeesten’, dat in twee delen verschijnt bij uitgeverij Christofoor. Dit persoonlijke boek, dat Daan samen met Lisa Wade maakte, is een vrolijke, lichte introductie op de jaarfeesten geworden, met veel recepten, zelfmaaktips, persoonlijke verhalen en achtergronden. Inmiddels ligt het eerste boek in de winkels en werken Daan en Lisa aan hun tweede boek over de jaarfeesten in de lente en zomer.

Het hele jaarfeesten, Lisa Wade en Daan Rot, Uitgeverij Christofoor, € 19,90