Debuutalbum Son Mieux verschenen

Vandaag verschijnt het debuutalbum van Son Mieux, de band rondom Camiel Meiresonne. ‘Faire de Son Mieux’ luidt de titel, wat zoveel wil zeggen als ‘je uiterste best doen’. Al snel na de oprichting in 2015 kreeg de band bekendheid als Serious Talent en werd hun single ‘Even’ 3Fm Megahit. Een succesvolle clubtour en optredens op grote festivals volgenden. In 2016 verscheen de ep ‘Vice Versa’, maar op het eerste volledige album moesten de fans wachten tot februari 2019.

“Als je hard werkt, kun je je dromen waarmaken,” vertelde zanger/gitarist Camiel Meiresonne destijds in een interview aan Antroposofie Magazine. In zijn Haagse appartement spraken we met hem over liedjes schrijven, opgroeien in een antroposofisch nest, biologisch eten en bewuste keuzes maken. “Als je weet waar je heen wilt, manifesteert zich dat sneller in je leven. Daardoor kun je nog meer bewuste keuzes maken. Het is een spiraal die omhoog gaat,” zei Camiel over zijn bewuste keuze om zich fulltime op de muziek te richten, ongeacht de onzekerheid die dat met zich meebracht.

‘Faire de Son Mieux’ wordt vanavond gepresenteerd tijdens een uitverkocht optreden in Het Paard in Den Haag.  Het album is verkrijgbaar op vinyl en cd, en natuurlijk op al je favoriete streaming platforms. De band is de komende maanden live te zien in o.a. Zwolle, Groningen, Utrecht en Amsterdam.