Autobiografisch schrijven

Denk jij ook wel eens: Waarom gebeurt dit in mijn leven? Wat betekent dit? Wat moet ik hiermee? Autobiografisch schrijven helpt je meer inzicht te krijgen in je eigen ontwikkelingsweg en de wetmatigheden daarin. AM nodigt je uit om met autobiografisch coach Arianne Collee een middag aan jouw eigen levensverhaal te werken. Door al schrijvend te focussen op je herinneringen, kun je de zin ervan ervaren.


Workshops op 26 januari en 8 februari

Alles wat je meemaakt heeft betekenis voor je ontwikkeling, ook nare gebeurtenissen. Wat zijn karakteristieke momenten in jouw leven? Hoe verloopt jouw levenspad? Kom een middag schrijven over herinneringen uit jouw leven. Na afloop van de workshop ga je geïnspireerd en met de nodige handvatten om verder te schrijven weer naar huis.

Je hoeft niet goed te kunnen schrijven om autobiografisch werk te doen. Je doet het voor jezelf. Arianne: “Soms vinden mensen het fijn om een stukje voor te lezen, maar dat hoeft helemaal niet. Je moet je volledig vrij voelen om te schrijven. Alleen op die manier heeft het een helende werking.” Ze adviseert cursisten om vooral snel te schrijven, om verbinding te krijgen met de stroom die op gang komt. Als mensen dan hun pen op papier zetten, gaat het meestal vanzelf.  “Het is steeds weer mooi om te zien dat mensen na afloop met meer liefde en rust kunnen terugkijken op bepaalde gebeurtenissen en meer samenhang in hun leven ervaren.”

Data

  • Vrijdag 26 januari, 13.00-17.00 uur, Boslaan 15,Zeist
  • Donderdag 8 februari, 13.00-17.00 uur, Riouwstraat 1, Den Haag

Kosten

  • € 49,- per persoon (incl. drankje/lekkers)

Aanmelden
secretariaat@antroposofiemagazine.nl

Antroposofie Magazine organiseert regelmatig workshops die je uitnodigen en stimuleren om met aandacht naar ontwikkelingen in jezelf en om je heen te kijken.
Lees de ervaringen met: straatfotografiedagboektekenen en waarnemen (fenomenologie)