Werken

Widar zoekt een Algemeen directeur m/v

In verband met de pensionering van de huidige directeur zoeken wij een inspirerende en verbindende leider die op zijn/haar eigen manier invulling geeft aan het beleid en de doelstellingen van Widar.

Widar is een erkende sociaal-therapeutische instelling die al ruim 30 jaar bestaat en waar circa 50 mensen met een beperking wonen en werken, opdat zij een zo normaal en volwaardig mogelijk leven kunnen leiden. De bewoners en de medewerkers vormen samen een gemeenschap. De zorg voor en de ontwikkeling van de bewoners als individu staan centraal.

Kenmerkend is dat elk huis medewerkers heeft die in gezinsverband wonen en leven met de bewoners. Tegelijkertijd zetten we ons in om medewerkers een werkomgeving te bieden met kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Geïnspireerd door de antroposofie doen we dat op een zo breed mogelijke manier.

In de werkplaatsen worden kwaliteitsvolle producten en biologisch- (dynamische) voedingswaren voortgebracht. Met het maken en verkopen van producten nemen de bewoners deel aan het maatschappelijk leven en ontwikkelen zij een gevoel van eigenwaarde.

Widar zoekt een kandidaat die in staat is de positie en continuïteit van de organisatie te verstevigen in een maatschappelijk veld dat voortdurend verandert.

Voor informatie en voor een uitgebreider organisatie- en functieprofiel kunt u contact opnemen met dhr. Jan Borghs: tel. 0032 (0)14/63.92.70 of per mail jan.borghs@widar.be

| widar