10 april: Theater College DNA van duurzaamheid

Na een uitverkochte voorstelling in Den Haag geeft Manfred van Doorn op 10 april a.s. voor de tweede maal het Theater College DNA van Duurzaamheid, 's avonds vanaf 20.00 uur in het Geert Groote College in Amsterdam.

Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Duur: tot 21:30 uur, hierna napraten
Locatie: Geert Groote College Amsterdam

Inschrijven: onderaan deze pagina

Bekijk hier de trailer:

In dit Theater College neemt Manfred van Doorn je mee op reis langs de zes belangrijkste beproevingen van deze tijd: zes kloven die overbrugd moeten worden. Zijn levendige verhaal illustreert hij met inspirerende, ontroerende en grappige filmfragmenten waarbij landbouw de rode draad is. Met onze dagelijkse voeding kunnen we namelijk een revolutie veroorzaken voor de toekomst van onszelf, dieren, planten en planeet. Zoals we van Manfred van Doorn gewend zijn, belooft het een dynamische avond te worden die ons hoofd, hart en wilskracht in beweging gaat zetten.

Onder de titel de ‘DNA van duurzaamheid’ analyseerde Manfred onlangs het huidige tijdsgewricht van de mensheid, beginnend bij het industriële tijdperk. Inmiddels zijn we als mensheid in de negende fase – de Dolk – aangekomen. De Dolkfase biedt zowel de diepste crisis als de grootste kans. In het geval van de mensheid bestaat de crisis uit het verlies van biodiversiteit, smelten van permafrost, afnemend vertrouwen in media en overheid, destabilisatie door grote vluchtelingenstromen en de opkomst van extremisme.

#PanetToo

Het Theater College is onderdeel van #PlanetToo, een gezamenlijke campagne van Antroposofie Magazine, Stichting Grondbeheer en Double Healix om ruchtbaarheid te geven aan wandaden tegen én heldendaden voor Moeder Aarde.

Bekijk onze Facebookpagina

Aanmelden

  • Ik meld me aan voor het Theater College op 10 april in het Geert Groote College in Amsterdam.
  • Kosten van deelname
    • € 12,50 per persoon voor leden AViN, AM-abonnees en donateurs Stichting Grondbeheer, inclusief drankje na afloop
    • € 15,00 per persoon voor niet leden/donateurs, inclusief drankje na afloop
    U ontvangt per e-mail een bevestiging van inschrijving en betalingsverzoek.